Karavaan op Vest in de Stad

Theater in winkels

Screenshot

Theater

In diverse winkels en op straat kom je korte voorstellingen tegen in alle genres: van theater, muziek en stand-up, tot film, dans en meer.


De Kanttekening – Als dit het is wil ik mijn geld terug

Sanne Bouma en Jannah de le Lijs zijn twee jonge theatermakers uit de stal van Festival Karavaan. Ze brengen een beeldende revue waarin alledaagse voorwerpen vertellers worden van het verhaal. Voorwerpen die vergeten worden, die wegstoffen, maar die vooral getuigen zijn van het leven van de mens.

Boekhandel Stumpel – Langestraat 24
13:15, 14:15, 15:15, 16:15

Deze Karavaan-makers kun je ook zien op Vest in de Stad

  • Firma Frictie – Kan het wat stiller

Een theatrale en humoristische stilteretraite vol ongemak, doodsangst en gekte. Zonder zichzelf te sparen gingen Stella en Lusanne op stilteretraite, even weg van de hectiek van het dagelijks leven. Met het publiek doen ze de hele ervaring nog eens dunnetjes over. Een kakofonie van stilte is het gevolg.

De Alkenaer – Ritsevoort 36 (13:45, 15:15)

  • Maggie Symonds – D-Issues

Met interactie, humor, fysieke transformaties en catchy songs kaart Maggie bindingsproblemen en daddy issues aan. Een muzikale, rauwe, eerlijke solo met gitaar en zang, over een greep uit het leven van een mid-20 vrouw die kampt met liefdesangst. Maggie studeerde in 2021 af aan ArtEZ Muziektheater Arnhem.

Miss Central – Laat 183 (13:45, 15:00, 15:45, 16:45)

Maggie Symonds

  • DeRonde/Deroo – It really hurts when your head hits the concrete

Onderweg en verloren, zoeken een mens en een pop naar een uitweg waarbij de lappenpop dient als een levend Zwitsers zakmes. Tik op zโ€™n hoofd en er komt water uit of beklim hem als uitkijktoren bij het zoeken naar de weg. Eerder dit jaar wonnen deze twee mannen de publieksprijs op het Cafรฉ Theater Festival.

Iconic – Koorstraat 28 (13:30, 14:30, 15:30, 16:30)

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen