Alkmaar Light Festival

ALKMAAR LIGHT FESTIVAL

31 OKT en 1 & 2 NOV
DOMPEL JE ONDER IN DE VERLICHTE STAD

 

Info en tickets
Welcome to motherhood Campagnebeeld

WELCOME TO MOTHERHOOD

17 OKT
EEN INTIEME PERFORMANCE OVER DE IMPACT VAN HET MOEDERSCHAP

Tickets en info

De Kanttekening – Als dit het is wil ik mijn geld terug

20 OKT
THEATER IN WINKELS

Binnenkort

Nieuws

Yeliz Doğan
Yeliz Doğan

Karavaan is met haar Makershuis onderdeel van landelijk netwerk Oproer

Oproer is een nieuw landelijk project van acht organisaties die theatertalent ontwikkelen. Likeminds, Podium Bloos, Werkplaats Walhalla, Karavaan, VIA ZUID, Theater de Generator, De Nieuwe Oost en Station Noord werken samen om een beter klimaat voor theatermakers te creëren.

Lees verder
Alkmaar Light Festival
Emil de Jong

WEGENS SUCCES EXTRA DAG ALKMAAR LIGHT FESTIVAL

ALKMAAR - Alkmaar Light Festival krijgt een extra dag. Naast de eerder aangekondigde dagen op 1 en 2 november, is nu ook 31 oktober toegevoegd aan het programma. Het festival, georganiseerd door Karavaan en Cultuur Kartel, belooft een bijzondere lichtwandeling in de straten van Alkmaar.

Lees verder
Scenefoto Dirty Pigs tijdens Winterkaravaan
Moon Saris

NIEUWE MAKERS VOOR WINTERKARAVAAN 2024 GESELECTEERD

ALKMAAR – Van 22 tot en met 30 december 2024 presenteert Karavaan een gloednieuwe editie van de Winterkaravaan! Voor deze gelegenheid selecteerde Karavaan drie veelbelovende plannen van jonge getalenteerde theatermakers.

Lees verder

Bouw mee aan Karavaan

Doe een gift

Stichting Karavaan Exceptionel heeft de ‘Culturele ANBI’ (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Als donateur aan Karavaan steun je niet alleen onze stichting, maar kun je ook profiteren van een belastingvoordeel. Dat voordeel kan zowel bij een eenmalige schenking als bij een periodieke schenking.

Meer informatie

Word vriend

Als vriend van Karavaan steun je het festival zodat er elk jaar weer een bijzonder programma samengesteld kan worden met voorstellingen van gerenommeerde én jonge theatermakers. Als dank voor je steun kun je als vriend gebruik maken van speciale vriendenvoordelen, zoals speciale aanbiedingen, extra faciliteiten en speciale vriendenactiviteiten.

Meer over vrienden

Word vrijwilliger

Wil je deel uitmaken van ons festival, houd je van theater, wereldse onderwerpen en mensen, weet je van aanpakken en ben je enthousiast? Meld je dan aan als vrijwilliger van Karavaan!

Meer over vrijwilliger

Volg ons op social media!

Winkelwagen